Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،اسماعیل عبداللهی   رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان   شامگاه روز گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آذربایجان شرقی ۸۶۶ کارشناس رسمی دادگستری فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۶۲۲ کارشناس در ۴۳ رشته فعال هستند.

او تشریح کرد: در استان ما ۲۰۶ کارشناس در رشته‌های راه و ساختمانی، ۱۱۴ نفر در رشته‌های امور ثبتی، ۷۸ نفر در رشته‌های کشاورزی فعالیت می‌کنند که بعد از تهران، می‌توان گفت بیش‌ترین تعداد رشته‌ها در استان ما وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبداللهی در خصوص جذب کارشناس جدید در آذربایجان شرقی اعلام کرد: ثبت نام جذب کارشناس جدید در مرکز استان از ۲۷ اردیبهشت آغاز شده بود که به تازگی تا دوم خردادماه تمدید و طبق زمان بندی اعلام شده، در شهریورماه نیز امتحان کتبی برگزار خواهد شد.

اوتوضیح داد: در آزمون کتبی، سه برابر ظرفیت مورد نیاز قبولی خواهیم داشت که در مراحل بعدی آزمون از جمله مصاحبه، تعداد دوسوم حذف و ظرفیت مورد نیاز جذب خواهد شد.

رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: کارشناسان رسمی یکی از بازوان توانمند قوه قضائیه به شمار می‌روند که آرا آنان در نظر قاضی، تأثیر چشمگیری دارد.

او تاکید کرد: در صورتی که مشخص شود کارشناسی در کار تخصصی خود و اظهار نظر کارشناسانه به عمد تخلف کرده است، در ۷ مرحله برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه کارشناسان رسمی دادگستری رسمی دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه های آموزشی گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رییس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد. در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می شود که در آن تمامی رشته محل ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته ها تصمیم گیری می شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته ها که نیاز کشور هستند اما متقاضی ندارند، راه حل هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص های مربوط به ساماندهی رشته های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه ای در اولویت های بعدی قرار می گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص های انسانی سلامت حرکت کنیم.

دکتر رضایت ساماندهی رشته ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده ها و آمارهای دقیق در اختیار قرار می گیرد.

کد خبر 6098029

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • دومین همایش به رسم سقایی در تبریز
  • پیام سردار برای ستاره های تیم ملی والیبال ایران
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • آغاز پروازهای حج تمتع فرودگاه ارومیه از ۱۸ خرداد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود